Anyák napi anya-lő-nap 2022. május 1.

Az idei május első vasárnapja május elsejére esett, a tavaszi napsütésben  különleges fordított nappal köszöntöttük a „fábiángyulás” édesanyákat. Az Elnökség valamennyiünk nevében szerette volna feleségeinknek megköszönni, hogy minden rendezvényünkön ellátják a háziasszonyi teendőket így általában kimaradnak magából a programból, vagy egy részéből. Ezért ez alkalommal a csapat férfi tagjai felvállalták a főzést és a szervezést, hogy szívünk hölgyei önfeledten tehessék próbára magukat sörét, kisgolyós, illetve légpuska lövészetben. A helyszínt a galgamácsai bányavölgyi vadászlőtér biztosította, köszönjük Szabó Zoltán felajánlását. 

Nagyon köszönjük a részvételt tagjainknak és családjaiknak! Köszönjük Dr. Kiss Balázsnak az asszonyok bevezetését a koronglövészet rejtelmeibe, Bense Bálintnak, Pajor Tamásnak és Kocsi Tamásnak a kispuska és légpuska lövészet lebonyolítását, az Elnökségnek pedig az ebédet! Az apróságok is a koruknak megfelelő biztonsági oktatás után kipróbálhatták magukat a kispuska és a légpuska lövészetben.

A hölgyek, még ha nem is feltétlenül a lövészet miatt, de örömmel vettek részt az eseményen és nagyon szép eredményeket értek el a próbákon, ahol összességében a legtöbb pontot Kristóf Sára érte el. A sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően, ez volt az első, de nem az utolsó fordított napunk!

279385676_485412356709015_6388850559385044486_n

kép 2 / 64

Vélemény, hozzászólás?